Blog

Διαφημιστείτε στο Tripadvisor

Το Tripadvisor λανσάρει ένα νέο εργαλείο διαφήμισης με πολλές και ενδιαφέρουσες δυνατότητες!
Το Tripadvisor Ad Express θα βοηθήσει τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να προσεγγίσουν ένα πολύ στοχευμένο κοινό.

 

4 λόγοι για να επιλέξετε το Tripadvisor για τις διαφημίσεις σας:

  • Διευρύνετε το πελατολόγιό σας: Με το Tripadvisor Ad Express έχετε τη δυνατότητα να προσελκύσετε νέο κοινό και να μετατρέψετε εύκολα τους περιηγητές σε πελάτες. Εξάλλου, το Tripadvisor, χρησιμοποιείται καθημερινά από ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο, και πιο συγκεκριμένα, έχει 491 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως σε περισσότερες από 190 χώρες.
  • Εμπιστευτείτε την επωνυμία της επιχείρησής σας στα 20 χρόνια ειδίκευσης και τεχνογνωσίας της Tripadvisor: Το Tripadvisor, είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα ταξιδιωτικού προσανατολισμού στον κόσμο, στην οποία οι πελάτες συχνά καταφεύγουν για να αναζητήσουν αξιόπιστες ταξιδιωτικές συμβουλές.
  • Αξιοποιήστε τα δεδομένα της πλατφόρμας: Χρησιμοποιώντας τα δεδομένα της Tripadvisor, μπορείτε να κατανοήσετε τις σύγχρονες ανάγκες του κοινού, γεγονός που θα σας βοηθήσει να στοχεύσετε σε κοινό που ενδιαφέρεται για την επιχείρησή σας.
  • Αποκτήστε ευελιξία στις διαφημίσεις σας: Παρακολουθήστε τον πραγματικό αντίκτυπο της καμπάνιας της επωνυμίας σας στο Tripadvisorκαι βελτιστοποιήστε εύκολα την απόδοσή της με ένα πάτημα του κουμπιού.

Ας εμπιστευτούμε, όμως, και τα νούμερα:

  • Το Tripadvisor προσελκύει 436.000.000 επισκέπτες μηνιαία.
  • 84% των χρηστών απευθύνονται στο Tripadvisor για να ανακαλύψουν τοπικές δραστηριότητες, εκδρομές, δρώμενα και αξιοθέατα.
  • Το Tripadvisor αποτελεί την νούμερο 1 πλατφόρμα που εμπιστεύονται οι πελάτες, όσον αφορά ταξιδιωτικές πληροφορίες.

Πώς να στήσετε την διαφημιστική καμπάνια σας με 4 απλά βήματα:

  1. Φέρτε την καμπάνια στα μέτρα σας: Καθορίστε το κοινό σας αξιοποιώντας ισχυρές επιλογές στόχευσης, όπως την τοποθεσία, τον προορισμό, τη χώρα προορισμού και άλλα.
  2. Ορίστε τον προϋπολογισμό σας: Ορίστε έναν προϋπολογισμό και επιλέξτε ημερομηνία έναρξης και λήξης της καμπάνιας.
  3. Δημιουργείστε την διαφήμισή σας: Μεταφορτώστε τις ήδη υπάρχουσες διαφημίσεις σας ή δημιουργείστε μια νέα διαφήμιση, αξιοποιώντας την πλατφόρμα Tripadvisor Ad Express.
  4. Βελτιστοποιήστε την απόδοση της καμπάνιας: Παρακολουθήστε τις καμπάνιες που έχετε εν ενεργεία, μέσα από τον εύχρηστο πίνακα ελέγχου στατιστικών αναλύσεων της Tripadvisor Ad Express, και εφαρμόστε τις κατάλληλες αλλαγές για να βελτιώσετε την απόδοση, όπου εσείς επιθυμείτε.

 

Θέλετε να δημιουργήσετε καμπάνιες Tripadvisor αλλά δεν έχετε τις γνώσεις ή το χρόνο;

Ελάτε σε επαφή με την WEB In Tourism και ζητήστε προσφορά μέσω mail στο info@webintourism.gr

ή συμπληρώστε τα στοιχεία της παρακάτω φόρμας

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *