Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν πλέον διαφημιστικές πλατφόρμες που δίνουν την δυνατότητα εξειδικευμένης στόχευσης.

Οι διαφημίσεις στο Facebook μπορεί να αποτελέσουν έναν οικονομικό και αποτελεσματικό τρόπο διαφήμισης στοχεύοντας στο κατάλληλο κοινό. Εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες του Facebook μπορούμε να θέσουμε διαφορετικούς στόχους για κάθε καμπάνια ανάλογα με τις ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Με λιτές αλλά εντυπωσιακές διαφημίσεις στο Instagram μπορείτε να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης σας και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Διαφημίστε τα story σας  και συνδεθείτε με πάνω από 500 εκατομμύρια λογαριασμούς που χρησιμοποιούν καθημερινά τα instagram stories.

Οι Τουριστικές επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν από την δυνατότητα στόχευσης συγκεκριμένου κοινού, καθώς τα social media μας επιτρέπουν να επιλέγουμε σε ποίους (ηλικία, γλώσσα, ενδιαφέροντα) και πού (τοποθεσία, πόλη, νησί, χώρα) συγκεκριμένα θα εμφανίζονται οι διαφημίσεις μας.

Στην Web in Tourism αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και την υλοποίηση διαφημιστικών εκστρατειών με χρήση σύγχρονων τεχνολογιών αιχμής. Κάποιοι από τους βασικούς πυλώνες του τρόπου που εργαζόμαστε αναφέρονται παρακάτω:

  • Καθορισμός του target group και των στόχων της διαδικτυακής σας καμπάνιας και
  • Στρατηγικές διαδικτυακής προώθησης των προϊόντων σας και της ιστοσελίδας σας.
  • Πλήρης υποστήριξη και συνεχείς βελτιστοποίησες καθ’ όλη τη διάρκεια της καμπάνιας.
  • Δημιουργία και χρήση Facebook Pixel