Καμπάνιες Google Ads για Τουριστικές Επιχειρήσεις

Επωφεληθείτε από τις online διαφημίσεις μέσα από την δημοφιλή πλατφόρμα της Google.

Οι διαφημίσεις στην Google αποτελούν απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία και για κάθε επιχείρηση με στόχο την προβολή προϊόντων και υπηρεσιών.
Αν σκεφτούμε πως όλοι οι χρήστες του διαδικτύου ψάχνουν μέσω της μηχανής αναζήτησης της google, για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που αναζητούν, καταλαβαίνουμε πόσο αποδοτικές μπορούν να είναι οι διαφημίσεις στην Google.

Google Ads για τις τουριστικές επιχειρήσεις αποτελούν μια κερδοφόρα πρακτική marketing αν βέβαια στηθούν σωστά και βελτιστοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Γιατί να επιλέξω την Web in Tourism

Στην Web in Tourism χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα εργαλεία για να βρούμε τα κατάλληλα keywords, να δημιουργήσουμε τις καλύτερες καμπάνιες με μοναδικά σχεδιασμένο τρόπο απευθυνόμενοι κάθε φορά στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της επιχείρησής σας. Καμπάνιες Google Ads που απευθύνονται σε χώρες του εξωτερικού αλλά και στο ελληνικό κοινό.

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την χρήση των Google Analytics μας δίνουν την δυνατότητα να μετράμε τα αποτελέσματα των διαφημίσεων και να κατανοούμε τους πελάτες τις επιχείρησης σας και την συμπεριφορά τους. Μέσα από την ανάλυση των στατιστικών βελτιστοποιούμε συνεχώς τις διαφημιστικές καμπάνιες και σας αποστέλλουμε reports με τα αποτελέσματα.