Μια από τις πιο αποδοτικές τεχνικές προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών είναι το e-mail marketing.  Η συγκεκριμένη μέθοδος marketing ξεχωρίζει για την αμεσότητα και την δυνατότητα αξιοποίησης της για διαφορετικούς σκοπούς.

Το E-mail Markeitng για Τουριστικές Επιχειρήσεις αποτελεί εξαιρετικό τρόπο επικοινωνίας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κοινό σας και να τους ενημερώσετε για μελλοντικά ταξίδια, events, προσφορές ή ακόμα και να στείλετε προσωπικά e-mails βασισμένοι στο ιστορικό των προτιμήσεων των ήδη πελατών σας.

Οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου ανοίγουν τα email τους καθημερινά, ακόμα και αν διαγράψουν ένα e-mail προηγούμενως το έχουν ανοίξει επομένως τα e-mails σας δεν περνούν απαρατήρητα.

Γιατί να επιλέξετε την Web in Tourism

Στην Web in Tourism εισάγουμε δυναμικά την τουριστική επιχείρησή σας στον διαρκώς αναπτυσσόμενο τομέα του e-mail marketing. Στοχεύουμε σε παλιούς πελάτες αλλά και σε εν δυνάμει – νέους πελάτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δημιουργούμε και διαχειριζόμαστε business accounts. Μελετάμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας και δημιουργούμε καμπάνιες προσαρμοσμένες στον τουριστικό κλάδο.

Σχεδιάζουμε εξατομικευμένα newsletters, οργανώνουμε την δομή και το στήσιμο των templates πάντα σε αρμονία με την ψηφιακή σας ταυτότητα και το ύφος του brand σας.

Παρέχουμε αναλυτικά στατιστικά στοιχεία μετά την αποστολή κάθε e-mail καμπάνιας.

Ενισχύουμε ακόμα και μέσα από το e-mail marketing το Online Brand της τουριστικής σας επιχείρησης.

Πραγματοποιούμε A/B Testing στις περιπτώσεις που υπάρχει μεγάλος αριθμός παραληπτών με σκοπό να καταλήξουμε στο πιο αποδοτικό e-mail.

Σεβόμαστε και είμαστε πάντοτε εναρμονισμένοι με το GDPR.