Κατασκευή Ιστοσελίδας

Με χρήση τεχνολογιών αιχμής και με τα πιο σύγχρονα web εργαλεία, βασιζόμαστε στο Responsive Web Design και κατασκευάζουμε μία σύγχρονη ιστοσελίδα δίνοντας έμφαση στο SEO για να σας βρίσκουν εύκολα μέσα από τις μηχανές αναζήτησης.

Η κατασκευή κάθε ιστοσελίδας είναι για εμάς ξεχωριστή. Ο σχεδιασμός ξεκινάει αφού πρώτα έχουμε κατανοήσει τις ανάγκες σας, το ύφος της επιχείρησης σας και το κοινό στο οποίο στοχεύουμε.

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ιστοσελίδες τουριστικών επιχειρήσεων όπως τουριστικών καταλυμάτων, ξενοδοχείων, τουριστικών γραφείων και car rental.

Responsive Web Design

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι Responsive ώστε να μπορούν οι χρήστες να έχουν εύκολη και άνετη πρόσβαση και πλοήγηση από οποιαδήποτε συσκευή. Αν λάβουμε υπόψιν μας πως τα τελευταία δύο χρόνια, οι αναζητήσεις σχετικές με ταξίδια που περιέχουν τις λέξεις “απόψε” και “σήμερα” που γίνονται μέσω smartphones έχουν αυξηθεί κατά 150% , καταλαβαίνουμε πως είναι απαραίτητο για μια επιχείρηση να έχει ιστοσελίδα πλήρως συμβατή με κινητά τηλέφωνα για να μην χάνει καμία κράτηση τελευταία στιγμής.

Multi-language

Οι ιστοσελίδες για τουριστικές επιχειρήσεις πρέπει έχουν ως προαπαιτούμενο την ύπαρξη δεύτερης γλώσσας. Στην Web in Tourism οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε είναι πολυγλωσσικές και αυτό είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό τους και όχι έξτρα προσθήκη.

Δημιουργία και Διαχείριση Κρατήσεων (booking system)

Στις περιπτώσεις που η επιχείρηση σας χρειάζεται σύστημα κρατήσεων (booking system), αναλαμβάνουμε την δημιουργία του αλλά και την διαχείρισή του με στόχο να αφήσετε στην άκρη μια και καλή σημειώσεις και χαρτιά ώστε να διαχειρίζεστε κρατήσεις και πωλήσεις μέσα από το κινητό σας τηλέφωνο ή το tablet.