Μια σύγχρονη τουριστική επιχείρηση πρέπει να δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να κάνει εύκολα και γρήγορα την κράτηση, είτε δωματίου σε ξενοδοχείο, είτε τραπεζιού σε εστιατόριο, είτε πρόκειται για θέση/εισιτήριο σε δραστηριότητες και υπηρεσίες οποιασδήποτε τουριστικής επιχείρησης.

Η διαχείριση των κρατήσεων πρέπει να γίνεται επίσης με εύκολο τρόπο από την πλευρά της τουριστικής επιχείρησης, με χρήση αυτοματοποιημένων διαδικασιών από το πρώτο μέχρι το τελευταίο βήμα της κράτησης.

Στο εξωτερικό, η έλλειψη χρόνου από τους πελάτες, η εξέλιξη της τεχνολογίας (γρήγορο internet, πιο σύγχρονες συσκευές) έχουν ως αποτέλεσμα οι πελάτες όταν ψάχνουν κάτι και τους αρέσει, να θέλουν να προχωρήσουν και σε κράτηση / booking πληρώνοντας μέρος ή το σύνολο του ποσού.

Κάτι τέτοιο συμφέρει και την τουριστική επιχείρηση, αφού η δυνατότητα απευθείας πληρωμής, αφενός αυξάνει την αξιοπιστία της επιχείρησης, αφετέρου “δεσμεύει” τον πελάτη (την ώρα που το θέλει, το κλείνει).

Η WEB In Tourism, διαθέτοντας εξειδικευμένες γνώσεις, μπορεί να κατασκευάσει και να παραμετροποιήσει για εσάς μια μηχανή κρατήσεων, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Έχετε ξενοδοχείο;

Μπορούμε να κατασκευάσουμε και να παραμετροποιήσουμε μια μηχανή κρατήσεων που να περιλαμβάνει χρεώσεις για διαφορετικούς τύπους δωματίων, προσφορές με ημερομηνία λήξης και διασύνδεση με την Booking, την Expedia, την Airbnb και άλλες πλατφόρμες.

Έχετε εστιατόριο;

Μπορούμε να φτιάξουμε για εσάς μια μηχανή κρατήσεων όπου ο πελάτης θα έχει τη δυνατότητα ακόμα και να προπληρώνει ένα ποσό πριν φτάσει στο κατάστημά σας. Μπορούμε να χωρίσουμε την επιχείρησή σας σε ξεχωριστές ζώνες με τραπέζια, με διαφορετικές χρεώσεις ανά ζώνη ή ανά μενού/γεύμα, κλπ. Μπορούμε να παραμετροποιήσουμε τη μηχανή κρατήσεων να χρεώνει ανά άτομο, με διαφορετική χρέωση για συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Έχετε τουριστική επιχείρηση με δραστηριότητες / activities ή επιχείρηση που ενοικιάζει σκάφη, αυτοκίνητα και μηχανές/ποδήλατα;

Έχετε επιχείρηση που εκτελεί transfers / μεταφορές αλλά και custom / tailor made ταξίδια και εκδρομές.

Μπορούμε σε όλες αυτές τις περιπτώσεις να κατασκευάσουμε μια σύγχρονη και πάνω απ’ όλα αποδοτική μηχανή κρατήσεων, προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες, της δικής σας περιοχής, ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις του δικού σας κοινού.

Μπορούμε να κάνουμε την επιχείρησή σας να δουλέψει βάσει των σύγχρονων ψηφιακών αναγκών. Αφήστε το αυτό σε εμάς και εσείς ασχοληθείτε με άλλους τομείς ανάπτυξης της επιχείρησής σας.

Δείτε παρακάτω DEMO για ιστοσελίδες τουριστικών επιχειρήσεων που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν μηχανή κρατήσεων για άμεση αύξηση των πωλήσεων.

Σε μια μηχανή κρατήσεων μπορούμε να αυξάνουμε την τιμή της υπηρεσίας, ανάλογα με τις ημέρες κράτησης και ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων.

Μπορούμε επίσης να παραμετροποιήσουμε τη μηχανή κρατήσεων ώστε να συμπεριλάβουμε και άλλα πεδία (πχ extra options, όπως ενοικίαση εξοπλισμού, κλπ).

Η πληρωμή από τον πελάτη μπορεί να γίνει είτε με paypal είτε με πιστωτική κάρτα.

Μια τέτοιου είδους μηχανή κρατήσεων μπορεί να παραμετροποιηθεί και να χρησιμοποιηθεί από κάθε είδους επιχείρηση και όχι μόνο για τουριστικές επιχειρήσεις. (πχ παιδότοποι, escape rooms, κλπ).

Στην περίπτωση που θέλετε να δείτε DEMO για μηχανή κρατήσεων για ιστοσελίδα Ξενοδοχείου, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@webintourism.gr.